Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام "احد آزادیخواه" روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: دانشگاه ملایر دارای ۲ پژوهشکده تحقیقاتی انگور و کشمش و مبل و منبت است که در سال‌های اخیر میزیان دانشجویان کشورهای مختلف برای معرفی قابلیت های شهرستان با هدف رشد و توسعه اقتصادی منطقه بوده است.

وی با اشاره به اینکه ملایر عنوان شهر جهانی "انگور و مبلمان منبت" را دارد، گفت: با توجه به ظرفیت‌های بالای شهر ملایر و زمینه سازی برای گسترش تعاملات علمی اقتصادی و ایجاد بازارهای مطلوب صادراتی مبل و منبت، انگور و کشمش در عرصه بین‌المللی از جمله کشور چین، از سفیر این کشور برای حضور در ملایر و آشنایی با این توانمندی و فراهم کردن زمینه همکاری های اقتصادی و مبادلات تجاری دعوت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی نقش بخش کشاورزی در فرآیند توسعه اقتصادی را بی‌نظیر دانست و افزود: با وجود موقعیت ممتاز جعرافیایی، تنوع آب و هوایی، نیروی کار تحصیلکرده، مزیت‌های نسبی خدادادی در زمینه محصولات با ارزشی همچون انگور، گردو، پسته، زعفران و داروهای گیاهی، ملایر ظرفیت مناسبی برای توسعه اقتصادی با بهره مندی از این قابلیت ها را دارد.

حجت الاسلام آزادیخواه همچنین به تشکیل کارگروهی با محوریت دانشگاه ملایر و حضور دستگاه‌های مرتبط همچون محیط زیست، منابع طبیعی، امور منابع آب و جهاد کشاورزی برای ارایه نظرات کارشناسی در خصوص تحقق این مهم و فراهم کردن بستر توسعه اقتصادی شهرستان ملایر خبر داد.

به گزارش ایرنا؛ دانشگاه ملی ملایر با بیش از ۶ هزار دانشجو و ۵۰۰ عضو هیات علمی و کارمند، یکی از دانشگاه‌های جامع کشور با بیش از ۹۰ رشته تحصیلی در مقاطع مختلف کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری است.

ملایر به واسطه تولیدات محصولات ممتاز با قابلیت های ویژه صادراتی، عنوان شهر جهانی مبل و مبنت و کشمش و انگور را کسب کرده است.

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی شهر جهانی انگور دانشگاه ملایر شهر جهانی مبل و منبت توسعه ایران همدان ملایر احد آزادیخواه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی شهر جهانی انگور دانشگاه ملایر مجلس شورای اسلامی شهر جهانی انگور دانشگاه ملایر شهر جهانی مبل و منبت توسعه ایران همدان ملایر احد آزادیخواه توسعه اقتصادی مبل و منبت شهر جهانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۳۲۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیل در مرزها به افزایش صادرات به افغانستان منجر می‌شود

نماینده ویژه رئیس جمهور در امور افغانستان گفت: روان‌سازی و ساماندهی در مرزهای مشترک با افغانستان می‌تواند به توسعه روابط تجاری دو کشور منجر شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، حسن کاظمی قمی شب گذشته در حاشیه نشست مشترک با استاندار خراسان رضوی، معاونین استانداران خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان و دیگر بازیگران مرز که در محل استانداری برگزار شد، گفت: پیگیری روند فعالیت‌هایی که در حوزه روان‌سازی و تسهیل در مرزهای مشترک با افغانستان صورت می‌گیرد، می‌تواند به توسعه روابط تجاری دو کشور منجر شود.

نماینده ویژه رئیس جمهور در امور افغانستان ادامه داد: این نشست‌ها با توجه به اینکه در استان‌های همجوار با مرز افغانستان برگزار می‌شود، به همکاری‌های بین‌استانی کمک می‌کند‌ و هر چقدر این همکاری‌ها افزایش یابد، قاچاق مواد مخدر کاهش، اشتغالزایی و تثبیت مرزنشینان افزایش پیدا خواهد کرد.

وی گفت: اتخاذ رویه‌های یکسان در مرزها روند مثبتی را طی می‌کند و باعث می‌شود همه دستگاه‌هایی که در مرز هستند در یک چهارچوب هم‌افزا و هماهنگ باشند.

کاظمی قمی عنوان کرد: با توجه به همدلی خوبی که بین دستگاه‌های بازیگر مرز به‌وجود آمده و زمینه‌هایی که فراهم شده، فضای خوبی در توسعه همکاری‌های اقتصادی و تجاری و سرمایه‌گذاری ایجاد شده است.

همکاری‌های اقتصادی ایران و افغانستان با تقویت زیرساخت‌های شرق کشور

استاندار خراسان رضوی نیز در نشست مشترک با نماینده ویژه رئیس جمهور در امور افغانستان، معاونین استانداران خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان و جمعی از بازیگران مرز، ضمن بیان اینکه تقویت زیرساخت‌های شرق کشور در ریل و جاده حتما در ارتباط ما با افغانستان موثر خواهد بود، گفت: اگر زیرساخت‌های شرق کشور را بتوانیم در دستور کار مشترک بگذاریم، سبب افزایش همکاری‌ها خواهد شد. 

یعقوبعلی نظری افزود: اگر بتوانیم عقبه ترانزیت در شرق کشور و استان‌های خراسان رضوی، جنوبی و سیستان و بلوچستان درست بکنیم، در تعامل ما بین و در تنظیم نقش‌ها تاثیر خواهد داشت و بسیار کیفیت خواهد بخشید.

استاندار خراسان رضوی بیان کرد: این استان می‌تواند به دلایل مختلف از جمله ظرفیت تولید بالا، به عنوان پیشانی اجرای سیاست‌های کشور در مورد افغانستان در نظر گرفته شود.

نظری افزود: تلاش ما در طول عمر دولت در استان این بوده است که در وهله اول هماهنگی‌های لازم بین ایران و افغانستان در مرز دوغارون به‌وجود بیاید.

استاندار خراسان رضوی گفت: در سالم‌سازی‌ها، ارتقای شرایط کیفی و کمیت‌ها، تغییرات خوبی اتفاق افتاده، بنابراین مسائل رو به پیشرفت است که همینطور هم ادامه خواهد داشت.

به گزارش تسنیم، در این نشست که با حضور حسن کاظمی قمی؛ نماینده ویژه رئیس جمهور در امور افغانستان برگزار شد، از فرماندار شهرستان تایباد به دلیل تسهیل در افزایش تردد ناوگان حمل و نقل تقدیر شد.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • ملایر چشم انتظار دور دوم انتخابات مجلس/ مشارکت چشمگیری در راه است
  • باور‌ها و اعتقادات، روح اقتصاد یا بستر توسعه
  • خبر جدید یک نماینده مجلس در خصوص اصلاح سیاست‌های ارزی/ دولت و مجلس به توافق رسیدند؟
  • زمینه انجام پروازهای حج از فرودگاه‌های سمنان و شاهرود فراهم شود
  • پیش‌بینی ۱۶۷ شعبه اخذ رأی در مرحله دوم انتخابات در ملایر
  • انتقاد آقای اقتصاد به سیاست های تعدیل اقتصادی
  • اصلاحات ، راه برون رفت از بحران مهاجرت سرمايه های انسانی
  • تسهیل در مرزها به افزایش صادرات به افغانستان منجر می‌شود
  • مهم‌ترین چالش کلانشهر اراک جذب و انتقال سرمایه است
  • رویداد صدرا بستر افزایش همکاری بین دانشگاه و صنعت است